keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Sylvanian families vuoden 2016 uutuuksia

Vuoden 2016 sylvanian families uutuuksia. Nämä ovat siis jo ilmestyneet Japanissa tai ovat ilmestymässä edellisen tekstin puudeli perheen ja sen lisäosien lisäksi.  Britteihin nämä ilmestyvät reilun puolen vuoden viiveellä myyntiin ja sen jälkeen Suomeen. Suomeen tulee kuitenkin vain murto-osa myyntiin mutta toivottavasti näistäkin mahdollisimman moni tulisi myyntiin.

VUODEN 2016 UUTUUDET...

 Balettitanssi studio



Balettitanssijat 2kpl jalustoineen


Luistelijat- uusilla hahmoilla tullut myyntiin. ( tälläinen vastaava versio on aiemmin ilmestynyt)






Lentävä ilmapolkupyörä- tää oli mun mielestä vähän erikoinen mutta lapset ovat varmaan innoissaan. Tämä kyllä taitaa silti jäädä kauppaan meidän osalta.


 
Päiväkotilaiset- uudempi versio. Tälläinen vastaava on myös aiemmin ilmestynyt ja olen itse kerännyt koko tämän päiväkoti sarjan niin nämä ovat varmaan sellainen että tulee hankittua kokoelmaan.


Karkkikärry- uudempi versio myös.


Hedelmäkärry- myynnissä tuoreita hedelmiä.



ja vielä viimeisin uutuus mikä on ilmestynyt/juuri ilmestymässä- majakka. En oikein tiedä onko tää mun makuun että tulisi kokoelmiin hankittua. Tästä puuttuu se sellainen vanhan ajan viehättävyys ja on niin "uudenmallinen". olisi edes väritykseltä ollut yksinkertaisempi. Katsotaan nyt tuleeko koskaan ostettua.  Majakkaan tulee valo joka valaisee taivaan ja siellä voi sitten tuolla ilmalaiva polkupyörällä polkea.



Ja sitten on vielä ennen joulua tulossa pari uutta settiä myyntiin... Nämä ovat kaiketi ilmestymässä myyntiin Lokakuussa 2016. Jokavuotinen joulusettikin tuli nähtäville.  Se on ihan pakko hankkia sylviantunturille kun siellä on tuollainen ihana pieni reki  =)




 Katsotaan tuleeko mitään uutukaisia lisää... Mitäs sanotte näistä uutuus sylvanian families seteistä?Valmistajana siis toimii enää Epoch ja ovat ottaneet muutamia vanhoja settejä uudelleen tuotantoon uudistettuna mutta sitten on ihan uusiakin juttuja.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti