maanantai 12. kesäkuuta 2017

SF Waddlington Duck Family

SF Waddlington Duck family

SF Duck family:
( Bill, Wanda, Quiller, Sebastian & Jemima Waddlington)


Sylvanian families sarjaan kuuluu muutama ankka perhe. Tässä on esittelyssä Waddlingtonin ankka perhe, perheen isä Bill on Sylvanian families sarjan pormestari.  Näillä ankoilla pingviinien tapaan liikkuu vain pää ja kädet, jalat eivät liiku lainkaan. Ankkojen hinta on noussut vuosien saatossa ja nämä alkavat olla harvinaisempia löydettäviä, varsinkin jos etsii sellaista että ankoilla olisi kaikki hatut ja korut tallella mitä näilläkin ankoilla on. Tämä ankkaperhe on ainoa joka löytyy omasta kokoelmasta. Ankkaperheitä löytyy myynnistä käytettynä ainakin ebaysta.


SYLVIANKADULLA: 

Sylviankylässä on jo oma pormestari, Reino Suklaapupu joten ankka perheen isästä tuli pormestarin sijaan Kaupungin johtaja. Sylviankylästä 60 kilometrin päässä on kaupunki jossa tämä ankka perhe asuu.  Kaupungilla ei ole vielä nimeä, mutta kenties tämän vuoden 2017 Japanin kaupunki uutuudet rakentuvat nimenomaan tämän perheen ympärille. Ainakin siten kaupunkisarja uutuudet saisi liitettyä Sylviankylään.

Perhe Conankka, isä Kyösti, äiti Viola sekä kolmoset Robert, Sebastian ja Jemina.



Olen tämän perheen ostanut aikoinaan ebaysta koska kaikki vaatetus ja korut olivat perheellä tallella. Kuitenkin kun ankka perhe saapui huomasin että ankanpoikien nenät eivät ole keltaiset. Joko olen vahingossa saanut väärät ankanpojat perheeseen tai sitten nenänpäistä on iän myötä keltainen väri kulunut pois. Taidenäyttelytarinoissa kesäkuussa 2017 esittäytyy tämä perhe. Valitettavasti en kuvauksiin löytänyt ankkojen hattuja joten ne puuttuu kuvista. Ne ovat kuitenkin tallella jossain todella hyvässä paikassa.

Ankkaperheitä haluaisin lisää kokoelmiini, saas nähdä löytyykö joskus niitä lisää =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti