perjantai 6. marraskuuta 2015

Sylvanian families joulusettejä =)

Joulu on pikku hiljaa lähestymässä ja Pääblogissakin aletaan kovalla tohinalla valmistautua tulevaan joulukuun joulukalenteriin täällä ruudun toisella puolella =)

Elikkäs pääblogissa sylviankatu.blogspot.fi starttaa 1.12.2015 Sylviankadun oma joulukalenteri. Joka päivä blogiin ilmestyy uusi kuva/kuvat kertoen Sylviankadun valmistautumisesta jouluun tuttuun tarina tyyliin. Vielä lähempänä ajankohtaa blogiin tulee "alustava aloitus teksti" jotta pääset helposti tarinaan mukaan ja samalla tutustut niihin muutamaan perheeseen jotka tulevan joulukuun ajan blogissa seikkailevat joulun merkeissä.

 Olethan valmiina, sillä joulukalenteri starttaa 1.12.2015 ja jatkuu aivan jouluaattoon saakka =)

*lisää informaatiota on tulossa marraskuun aikana*

Ja tässä sitten esittelyssä myynnissä olevia sylvanian families joulusettejä: 

Tätä tonttutyttö settiä myydään Suomessa esimerkiksi eurotoys.fi




Seuraavana esittelyssä joulupukki setti, tätä en ole löytänyt suomesta mistään mutta briteissä löytyy esim. amazon.co.uk, sylvanianstorekeepers.com ja ebay.co.uk




Tämä joulupukki ja joulutyttö ovat vuoden 2013 settiä ja ovat siis lapsikokoisia sylvaneita. Näitä löytyy mm.ebay.co.uk ( ovat siellä calico critters nimellä) Ovat siis saapuneet meille Usa:sta asti.



Sitten löytyy harmaat pupuvauvat, nämä ovat seisovia vauvakokoisia pupuja. Löytyy ebayn kautta myynnistä.
Nämä tuli Japanista asti Suomeen. 


Ja sitten Japanista vuoden 2015 uutuus joulusetti, nämäkin tulivat meille Japanista.



Tässä siis muutama esimerkki ilmestyneistä mitä meiltä esimerkiksi löytyy =). Olen nähnyt vielä kahta erilaista joulusettiä myynnissä, mutta ainakaan vielä niitä ei meiltä löydy. Alkaa hinnat nousemaan niillä seteillä mitkä ovat jo tuotannosta poistuneet. Jos siis etsii kokonaista settiä kaikkine osineen. Hintaluokka näillä seteillä mistä on tässä kuvat, ovat olleet noin 15-30 euroa posteineen riippuen setistä. Kaikillä näillä on siis omat jouluiset asut. Harmi kun Suomeen asti tulee niin vähän tälläisiä ihanuuksia.

Nämä ihanat jouluiset sylvanian families eläimet tulevat seikkailemaan joulukuussa sylviankadun joulukalenterissa =) Tervetuloa seuraamaan tarinaa tuonne pääblogin puolelle =)

Jouluterveisin joulupukki apureineen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti