keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Sylvanian families sarjan uusimmat perheet =)

Joka vuosi ilmestyy sylvanian families sarjassa uusia perheitä. Ensimmäisenä sarjan perheet tulevat myyntiin Japanissa josta ne sitten suurinpiirtein vajaassa vuodessa tulevat Britteihin asti myyntiin ja sitten Suomeenkin. Tästä syystä siis teen itse hankintoja aina välillä Japanista koska siellä tuotteet tulevat ensimmäisenä myyntiin Epochilta.

Viime kesänä ostin Japanista kissaperheen joka on persialaiskissoista uusi versio. Tämän vuoden alussa tämä perhe tuli myös Britteihin myyntiin ja perhe sai myynti nimen. Joten tässä vielä uudelleen

TEAK PERSIAN CAT FAMILY.
 isä Arthur, äiti Cecilia, veli Felix ja sisko Nora. Perheeseen kuuluu lisäksi kaksoset Nel ja Ned sekä seisova tyttö vauva Bonnie.
Tämän perheen ohessa tuli myyntiin Boutique( with persian cat mother). Tämä on jo tyyliltään erilaisempi sylvanian families sarjassa mutta meillä esikoisen mielestä maailman ihanin kauppa. Hänen lempivärinsä on violetti joten tämä kauppa on enemmän hänen mieleensä.  Meidän tämä kauppa on ostettu Japanista viime vuonna, sillä tämä ilmestyy nyt vasta heinäkuussa 2016 myyntiin Briteissä .


Cosmetic Counter( with persian cat sister) , myyntiin Briteissä heinäkuussa 2016.


ja boutique myymälään sopiva Dressing area set(with chocolate rabbit sister) 
Nopeasti etsittynä Suomestakin löytyy jo näitä settejä, perhettä en ole vielä nähnyt missään myynnissä. Esimerkiksi karkkainen.com myy puutiikkia hintaan 69,90e, pukeutumispöytää 27,90e ja tyttöjen pukeutumissettiä 27,90e. 

Mutta vihdoin Epoch julkaisi jotain uutta perheissä, ei ole vain otettuna vanhaa perhettä uudelleen muokattuna myyntiin niin kuin monen perheen kohdalla on käynyt. Tämän vuoden alussa ilmestyi Japanissa myyntiin sylvanian families puudeli perhe. Tässä siitä kuvaa, perheeseen kuuluu tietenkin äiti, isä, sisko, veli, kaksoset ja seisova lapsi. Kuten uuden persianlaiskissan tapaan on puudeli perheellä omia lisäsettejä tullut myyntiin. Virallista nimeä näille ei ole vielä tullut, usein vasta Britteihin myyntiin tullessa niille tulee Englannin kielisenä etu- ja sukunimet.

Tässä siis puudeli perhe: 

Heidän kanssaan on ilmestynyt village cake shop jonka mukana tulee äiti puudeli.


toisena settinä tulee puudeli tyttö leivontatarvikkeineen.






Ainakin minusta puudeli perhe näyttää kivalta perheeltä ja meille sellainen jossain vaiheessa tulee hankittavaksi. Seuraavassa tekstissä tulee vielä esittelyyn muita tämän vuoden sylvanian families Japanin uutuuksia. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti