tiistai 9. kesäkuuta 2015

RUUDUN TAKAA 2.

Aina välillä keräilyssä tulee hiljaiseloa. Ei tule tehtyä hankintoja ja tuntuu että on jo kaikki mitä haluaisi.
Mutta sitten tulee taas joku pieni juttu, mistä muistaa sen kaiken keräilyn ilon ja ihanuuden ja innostuu taas hankkimaan kaikkea kivaa tai järjestämään omia sarjoja.

Tässä jossain vaiheessa alkuvuodesta ennen blogin aloittamista oli omassa keräilyssä hiljaiseloa. Sitten tilasin muutaman sylvanian families setin Japanista( tilailen siis sieltäkin silloin tällöin vaikka ebaynkin kautta löytää nykyään monia japanin myyjiä) ja tämä on kyllä ihana setti =)



Tämä setti päätyy sylviankadulla rouva Silkkilän vaatekauppaan. Tässä on setti siis äidille ja seisovalle vauvalle, mukana on laukku, hattu ja kaulakoru äidille ja vauvalle pääpanta ja lelu ja pikkupeili. Vaatteet on ihanasti mallinukeilla ja nämä ovat oiva lisä vaatekauppaan.

Ja välillä sitä sitten pitää kokeilla omaakin osaamista. En valitettavasti ole mikään ompelutaituri mutta kolmen tunnin ahertamisen jälkeen sain tälläista aikaiseksi.

Matkalaukku on sylvanian sarjasta, mutta koetin tehdä sylviankadun kissalle hatun ja mekon. Hattu nyt ei onnistunut laisinkaan mutta mekko jotenkuten.

Tämä vanhempi rouva on hienostunut ja halusi vielä hartiahuivia kun ei löydetty sopivaa paitaa alle. Tämä rouva on aika suorapuheinen ja tulee varmasti sylviankadulla sekoittamaan asioita. Katsotaan koska hän pääsee blogiin seikkailemaan, ei mene varmasti kauaa aikaa.

Tässäpä hän, silkkikissa rouva kauniissa mekossaan =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti