tiistai 9. kesäkuuta 2015

Silk Cat Family

SYLVIANKADULLA:

Silkkilän perhe omistaa Sylviankadulla Silkkilän vaatekaupan. Juurikin parhaillaan äiti Iiris Silkkilä ihastelee postin tuomia uutuuksia vaatekauppaan tyttärensä Roosa-Marin kanssa.

Muuten perheeseen kuuluu äidin ja tyttären lisäksi Isä Valtteri sekä pojat Topias ja Santtu.

(Golightly Silk Cat family, father Fred Golightly, mother Holly Golightly, brother Toby Golightly and sister Tiffany Golightly. One extra brother is from set " Ice Skating Duo." 

On that set he is a she. I changed shes clothes and now she is he in my story. ) 

Sarjaan kuuluu myös kaksoset, twins George and Ginni Golightly. ( Sylviankadulla heitä ei vielä ainakaan näy vaikka ovatkin jo valmiina hankittuna.)

Lisäksi sarjaan löytyy vielä yksi silkkikissa tyttö vauva Ginni esim. carry case laatikossa keinunkera. Silkkikissa perheen jäseniä saa ostettua myös yksittäisinä hahmoina. Tämä toinen kissa äiti on aikoinaan tilattu Japanista ja vaatetus on vähän erilainen mitä perheessä olevalla äidillä. Vasemmalla puolella on setissä oleva perheen äiti ja oikealla puolella yksittäin myyty kissaäiti. Yksittäin myydyltä kissa äidiltä lähti vaatteet toiselle eläimelle ja tämä kissa sai ylleen itsetehdyt vaatteet. Myöhemmin selviää mikä on hänen roolinsa Sylviankadulla.






HINTA/OSTOPAIKKOJA: 

Silkkikissa perheitä saa Suomesta mm.Prismasta hintaan 19,90 euroa. Aikoinaan on oma perhe tullut sieltä ostettua. Silkkikissa kaksoset on myös ostettu prismasta, hintaa siellä kaksosilla 9,90euroa. Yksittäin ostettuna kissa äiti maksoi Japanista noin 5 euroa. Vahingossa kissa äidin päälle kaatui mehut ja ne ehti kuivua kasvoille kiinni. Tilasin uuden kissaäidin mutta sitten sainkin pesemällä liat pois kasvoista. Tämä kissaäiti sitten luovutti vaattensa toiselle eläimelle ja kissaäiti pääsee uuteen rooliin uudessa asussaan.


VINKKI:
(Ja muuten vinkkinä niille jotka ihastelee osittain mustakorvaisia kissoja. Brittien keskustelupalstalla oli osa kävijöistä itse värittäneet vedenkestävällä mustalla tussilla silkkikissojen korvia mustiksi. Väri oli pysynyt ja siellä oli myös vertailukuvia näistä. Mitenkään ei erottanut oliko alkuperäisesti mustakorvainen kissa vai väritetty kissa. )






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti