tiistai 27. joulukuuta 2016

SF MACES MOUSE FAMILY

Tämä hiiriperhe on ehdottoman suosikkini, sikäli kun pääblogin tarinoita lukee. Tästä alunalkaen blogin kirjoittaminen aikoinaan alkoi. Ennen mitään omia kirjoituksia, esitelläänpäs kaikki tähän perheeseen kuuluvat oikein virallisesti.

SF MACES MOUSE FAMILY:
( Spencer, Harvey, Mark & Nichole Maces)



SF MACES MOUSE TWINS:
( John & Louise Maces)



SF MACES MOUSE BABY:
( Tästä en ole sitten yhtään varma onko ilmestynyt lainkaan briteissä vai onko vain ilmestynyt Japanissa. Jos on ilmestynyt vain  Japanissa, niin tällä seisovalla vauvalla ei ole virallista nimeä)



SF MACES MOUSE GRANDPARENTS:
( Ashley & Laura Maces)



SF WINNERS SET:
( Jocelyn Springer, Suraya Blackberry & Adam Mace)



SF SCHOOL SPORTS DAY:
( included rabbit cousin Barry Periwinkle & mouse sister Katy Norwood)

Virallisissa promokuvissa ja teksteissä lukee että tässä setissä oli tosiaan Kate Norwood. Kuitenkin jossain vaiheessa valmistuksessa on setissä hiiri muuttunut ja pakkauksesta sisältä löytyykin Maces hiiri vaikkakin pakkauksessa on etukannessakinon kuvassa Norwood hiiri.



SF SCHOOL NURSE & ACCESSORIES:
( Matron Maces but text in box says includes mouse mother nurse Norwood. Brie to her friends and mother to Katy)


Tässä pakkausessa ja pakkauksen kuvassa on aivan sama, kouluterveyden hoitaja on maces hiiri vaikkakin pakkauksen teksti sanoo tämän hiiren olevan mrs. Norwood.

SF WEDDING PHOTOGRAPHER SET:
( Cecil Mace)




Ja sitten omiin kirjoituksiin Sylviankadulta. Tämä hiiriperhe taitaa olla eniten blogissa esiintynyt perhe. Kaikki alkoi alunperin häävalokuvaaja setistä ja siinä olevasta Sepi Hiireläisestä.

Tämän ihan ensimmäisen kuvan blogia varten olen ottanut omassa kirjahyllyssä ja olin niin innoissani kun keksin omaan blogiin aiheen ja tarinakokonaisuuden.
Sepi Hiireläinen tapasi matkalla Marja-Leena Tammihiiren ja he menivät naimisiin.


Marja-Leena on ihan ensimmäisiä ostojani sylvanian families sarjasta. Ostin aikoinaan Japanista kouluterveyden hoitaja setin sekä siivooja setin. Siivojan setistä on tuo mekko Marja-Leenan yllä ja siinä näkyy keltainen pieni tahra. Se oli alunalkaen kakkoslaatuinen setti ja esikoiseni halusi hiirelle tämän siivooja setin asun. Samoin hän silloin 2-vuotiaan innolla repi Marja-Leenalta viikset, joten niitä hänellä ei myöskään ole. Marja-Leena on siis virallisesti tuosta kouluterveydenhoitaja setistä eri mekolla vain.
Blogissa Sepillä ei ole perhettä mutta Marja-Leenalta löytyy poika Pasi Tammihiiri. Pasin vaimo Riitta Tammihiiri on kouluterveyden hoitaja ja hän on myös virallisesti tuosta kouluterveydenhoitaja setistä viiksineen. Pasilla ja Riitalla on 4 lasta, Riku, Mari, Osku ja Eini. Nämä olen itse koonnut ja osalla hahmoista on väärät vaatteet yllään. Mutta koska tämäkin perhe on yksi blogin pääperheistä, niin halusin perheestä isomman kuin normaalin sylvanian koon perheen.


Pasilla on jemmoista vaatteet- haalari on vähän liian pieni joten voi olla että kevään aikana Pasinkin vaatetus muuttuu) , Marilla on aikoinaan ollut Meerkat perheen tytön puku mutta vaihtui joulun alla uuteen asuun koska Meerkat perhe on tulossa blogiin tarinoihin. Oskulla on alkuperäiset vaatteet ja Rikulla on matkalla paita vaihtunut. ( en yhtään muista kenen paitaan )

Meiltä löytyy tämä perhe myös alkuperäisenä oikealla vaatetuksella mutta he eivät ole vielä blogiin saapuneet. Kenties ovat Marja-Leenan tai Sepin sukulaisia. Lisäksi omasta kokoelmasta löytyy muutamia tämän perheen hahmoja vaatettomina, sillä näiden nukkapinta kuluu monessa kuvauksessa joten varahahmoja ( stunttiväkeä niinkuin minä sanon) löytyy. Jos jossakin näet näitä myynnissä, niin minulle saapi vinkata. =) Isovanhempia olen Ebayn kautta muutamaan otteeseen koettanut löytää mutta en ole sitten ostanut kun hinta on noussut sen verran korkealle.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti