sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Sylvanian families erikoisempia pupuperheitä

Jaksan aina ihastella tätä Sylvanian Families Champagne Rabbit perhettä. Se on shampanjan värinen, tuollainen haalean roosan värinen ja oman perheeni olen ostanut Briteistä verkkokaupasta muutama vuosi sitten. 


( The Hopkins family, father Don, mother Adrianne, brother Roger, sister Rosa

Koetin ottaa muutaman erilaisen kuvan jotta tuo pupuperheen väri erottuisi mutta ei se oikein näistä kuvista taida kunnolla näkyä. 



Alkuvuodesta 2016 tämä perhe esittäytyi blogin puolella ja he ovat sylviankadun kukkakauppias perhe. Tässä kuvassa ehkä näkyy parhaiten tuota pupujen väriä. 


( Sylviankadulla he ovat Perhe Vanharoosa, vanhemmat Mika ja Anu, lapset Iines ja Sepeteus. ) 

Tähän Champagne rabbit perheeseen kuuluu myös kolmoset ( niitä meiltä ei löydy ) : 

( SF Champagne rabbit triplets; Nicholas, Crystal & Lauren Hopkins

Näitä pupuja aikoinaan etsiessäni löysin Japanissa valmistettuja erikoisempia sylvanian families pupu perheitä. Ebayssä hintaluokka on noin 80 eurosta ylöspäin( + tullit päälle kun lähettäjä on Japanista). Olen kuitenkin päättänyt että joskus vielä joku näistä ihanista pupuista muuttaa meille. Näiden virallisia nimiä en välttämättä osaa sanoa oikeaksi, koska varsinaista esittelyä en ole missään aiemmin nähnyt. Sen tiedän että mitään virallisia nimiä, etu- tai sukunimiä, ei ole näille perheille annettu. ( Kuvat ovat myös suoraan netistä poimittu sillä missään ei löytynyt virallisia kuvia joita olisin voinut käyttää. ) 

Sylvanian families lavender rabbit family: 


Sylvanian families garden rabbit family: 


Sylvanian families wildflower rabbit family:




Sylvanian families strawberry rabbit family: 

Tästä linkki sivulle mistä perhe löytyy: JPStrawberryrabbits  ( kuva löytyy sylvanian families sarjan keräilijän kokoelmista- laitoin linkin koska kuva on hänen omista kokoelmistaan ) 

Sylvanian families Sparkle rabbit family: 



Näistä perheistä olisi tosiaan kiva saada joskus joku omiin kokoelmiin, hinta vain on aika suolainen. Ja jos joku tietää näistä perheistä enemmän, niin itsekin olisi kiva saada lisätietoja. 

2 kommenttia:

  1. Harrastan itekin Sylvanioita ja tiiän noista lopuista pupuperheistä (EI Sparklen perhe) ainaki sen et niitä on saatavilla vain Japanissa sellasesta Sylvanian Families-teemapuistosta sieltä... Ja oon myös kattonu et noiden Sparklen perheenjäsenten etunimet on isä Sylvester, äiti Sylvia (niinkuin Sylviankatukin!), veli Gabriel ja sisko on Renee "Ruby".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiva tietää näiden nimiä =) Nää on kyllä niin ihania pupuja, toivottavasti vielä joskus omista kokoelmista tälläinenkin joku perhe löytyy.

      Poista