sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

SF Spotter Meerkat family

SF SPOTTER MEERKAT FAMILY

SF Meerkat family:
( Harry, Beatrix, Alfie & Gail Spotter)


SF Meerkat triplets:
( Penelope, Peregrine & Prudence Spotter)




SF Meerkat Grandparents:
( Cliff & Clarice Spotter)



Tämä perhe on pitkään ollut kaapissa esittelemättä kun olen miettinyt että tykkäänkö tästä koko perheestä vai ei. Perhesarjaan kuuluu perhe, kolmoset ja isovanhemmat. Isovanhemmat olivat kuitenkin niin suloiset samoin kuin kolmoset niin perhe pääsi seikkailemaan Sylviankadullekin. Itse perheellä oli mielestäni niin hailut vaatteet verrattuna moneen muuhun perheeseen.
Tästä perheestä ei ole tehty muita versioita, nämä ovat ainoita olemassa olevia.

SYLVIANKADULLA: 

Sylviankadulla seikkailee perhe Magnustila. Kesäkuun 2017 tarinoissa isovanhemmat saapuivat laivalla Suomeen juhlimaan lapsenlapsensa ylioppilasjuhlia. Siinä samalla perhe tulee esiteltyä. Meillä oli yksi ylimääräinen magnusti joten siitä tuli perheen ylioppilas. Ylioppilashattu on tehty silkkimassasta askartelemalla.



Kuvassa esittelyssä koko perhe. Isovanhemmat Vuokko ja Eero Magnustila( isoäidille en halunnut silmälaseja, joten niitä en ottanut käyttöön) . Ylioppilas Kaapo Magnustila ( tämä on siis perheessä oleva ylimääräinen teini joka on vaatetettu omista laatikoista löytyneillä vaatteilla). Isä Touko, äiti Aune sekä koululaiset Maaria ja Konsta Magnustila. Perheen kolmoset ovat Tuulia, Matias ja Tuomas Magnustila.

Mitäs sinä pidät tästä perheestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti