lauantai 3. kesäkuuta 2017

Taidenäyttely tilan maalauksia

Tässä vielä kuvia taidenäyttely tilan maalauksista, Kiitos kovasti näistä ihanuuksista Katja Intonen.


Itse keksin nimet tauluille ja toivottavasti ne blogin puolella pääsivät kuvissa oikeuksiinsa mitä ovat livenäkin. Kamera ei ole mitä parhain, taitaa vedellä sekin viimeisiä joten edessä on uuden digikameran hankinta. Kamera on ollut niin kovassa kulutuksessa viimeiset pari vuotta että ei meinaa kamera enää tarkentaa kuvia ( tai sitten olen ollut liian hätäinen kuvatessani).









Ja tässä vielä kuvaa "ilmasta" miltä taidenäyttely tilan puoli näyttää kokonaisuudessaan ilman näyttelyä kiertävää yleisöä.



Vielä huomenna tarinasarjan viimeinen osa ja taidemaalarin tarinat on valmiina. Tämä on kyllä ollut hauska ja mielenkiintoinen projekti =)

Taidenäyttelytilassa oli lisäksi ihan itse tehtynä patterit. Tässä muutama kuva valmistusvaiheesta ja tuonne taidenäyttelytilaan ne sopi todella hyvin.


Ensin piti miettiä sopiva koko pattereille. Tällä erää valmistui vain 4 patteria.


En keksinyt miten saisin patterin putkista tarpeeksi kaarevat kun kaikki meinasi mennä neliöksi. Niinpä avuksi tuli pumpulipuikot ja rautalanka. Rautalanka pumpulipuikon sisälle ja putket sai kaareviksi.


Sitten maalausta ja maalausta. Tässä kohden pitää sitten tunnustaa että maalaamisessa kyllä tarvitsen harjoitusta. Ensimmäisenä kannattaa hankkia todella hyvät sudit, itselläni oli halppis maalisuti ja karvoja irtosi jokaisella maalivedolla pattereihin. Ja kun niitä koetti irroitella, tuli maalijäljestä ihan suttuista.


Vähän taas väriä tusseista muutamiin kohtaan ja termostaatit tein ilmakuivuvasta silkkimassasta väritysten kera. Lopputulos näyttää kutakuinkin patterilta ja monitoimitalolle ne päätyi =)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti