keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Sylviatunturin väki

Tämän blogitekstin kautta pääset pikku hiljaa tutustumaan Sylviatunturin tonttujoukkoon. Se on vuosien aikana kasvanut sitä mukaan kun tarinoita on syntynyt ja alun alkaenkin olen haaveillut jouluihmisenä että minulla olisi Joulutalo. Alkuunsa blogin ensimmäisenä jouluna Sylviatunturilla tutustuttiin joulukartanoon jossa muutamat tontut tekevät töitä yhdessä joulupukin ja joulumuorin kanssa.

Palataanpas vähän ajassa taaksepäin...

Sylvanian families sarjassa on ihan omia tonttupakkauksia myynnissä- Suomessa niitä on ollut myynnissä yhtä, kahta erilaista settiä. Tällä hetkellä on yhtä. Itse olen ostanut omia tonttujoukkojani ulkomailta. Pääosin Britaniasta ja muutamia myös Japanista. Tässä kuvassa on alkuperäiset joulupukki ja tontut ihan alkuperäisillä vaatteilla lukuunottamatta Joulumuoria. Hänet olen itse pukenut sylvanian families sarjan tonttumekkoon ja essuun.



Alunalkaen tonttujoukko oli pienempi ja ensimmäisenä jouluna saikin blogissa tutustua tähän joukkoon =)


Vuodessa ehti tapahtua paljon ja tonttujoukko kasvoi. Aloin suunnitella tarinoita Pyry-Petterin ympärille joka etsii omaa tonttutehtäväänsä. Aloin haaveilla tontuille Joulutaloa ja tein roomboxeja joissa osa tonttujoukosta esiintyi mutta Joulutalo jäi vielä haaveeksi. Tarinat jatkuivat tammikuulle ja harmitti kun omassa mielessä olin ajatellut tarinoiden päättyvän mutta kaikki jäikin kesken. Kesällä löytyi vihdoin ja viimein Joulutalo jota pääsin sitten pikku hiljaa rakentelemaan kun perheemme kuopus oli syntynyt. Yhäkin Joulutalo on valmistumassa- eikä valmistu vielä täksikään jouluksi- mutta joulutarinoita tulee tänä vuonna ja kenties Pyry-Petteri tämän joulun aikana löytää tonttutehtävänsä =)

Mutta niihin tonttuihin...



Pyry-Petteri löysi Tonttujen Tarinat kirjan jossa luki näin:
" Oletko koskaan kuullut tarinaa tätä? Ethän lukematta sitä jätä. Kuulet tonttujen tarinan, ehkä samalla näet vilahduksen punalakkien."

Tontut ovat Sylviatunturilla omissa katekorioissaan ja tähän laitan linkit jokaiseen tonttujoukkoon jos haluat käydä paremmin tutustumassa tunturin tonttuihin.

PIKKUISET: https://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2017/12/sylviatunturi-pikkuiset.html

OPPI-IKÄISET:https://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2017/12/sylviatunturi-oppi-ikaiset.html

TEHTÄVÄTONTUT: https://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2017/12/sylviatunturi-tehtavatontut.html

YLITONTUT: https://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2017/12/sylviatunturi-ylitontut.html

SENIORITONTUT: https://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2017/12/sylviatunturi-senioritontut.html

Sitä mukaan kun pääblogin puolella sylviankatu.blogspot.fi tontut esitellään, ne tulevat myös tänne omiin katekorioihin. Kenties sinäkin löydät täältä tarinoissa esiintyvän oman lempitonttusi?

Ja tässä tietenkin Sylviatunturin joulupukki ja joulumuori. Heidät tunnetaan ympäri maailman nimellä joulupukki ja joulumuori, nämä nimet eivät ole vuosien saatossa miksikään muuksi muuttuneet =)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti