sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta 2016

Hyvää uutta vuotta 2016 täältä ruudun takaa =)

Uusi vuosi on vaihtunut ja sylviankadullakin joulun jälkeen ollaan rauhoituttu taas elämään talvisia päiviä. Joulun alla tarinoissa tapahtui muutamia hetkiä mitkä keväällä 2016 tulevat toteutumaan.
Tammihiiren perheeseen syntyy kevät vauva ja sen myötä pääsemme tutustumaan sylvian kylän kätilöön ja itse oikeutettuna tietenkin blogin päähenkilön häät toukokuussa tulevat olemaan isompi kuvaus jakso.


Sepi Hiireläinen kosi romattisesti Marja-Leenaa ja Marja-Leena vastasi myöntävästi kosintaan. Joku on kenties saattanut tarinoita lukiessa miettiä että minkäs ikäinen Sepi oikein on? Sepi on tosiaan vanhempi herrasmies ja hänellä on ihmisen ikään verrattuna ikää tuollaiset 60 vuotta. Marja-Leena on muutaman vuoden nuorempi ja hänen poikansa Pasi on lähestymässä 40 ikä vuotta. Pasin lapset Osku, Mari ja Riku ovat koululaisia. Sen enempää ei heidän ikäänsä ole määritelty blogissa.

Sylvian kylässä siis seikkailee kaiken ikäisiä, vauvoja, päiväkotilaisia, koululaisia, nuoria pareja, vanhempia pareja, keski-ikäisiä ja vanhuksia. =)

Kiinnostaisiko sinua historia postaus? Sellainen mistä selviää miten Sylvian kylä on perustettu? Tietenkin kuvat ovat mustavalkoisia siltä ajalta mutta kuvia voisi olla tallella kun oikein laatikon pohjia kävisi kaivelemassa Sylvian kylän pormestarin työhuoneella.

Mitä sinä haluaisit tietää Sylvanian Families eläimistä? Perheistä? Valmistetuista sarjoista? Jätä ihmeessä kommentti kentään palautetta, niin etsitään tietoja ja kuvia. Sylvanian families maailma on todellakin laaja verrattuna Suomessa oleviin myytäviin. Mielelläni jaan kaikkea mitä itse olen tässä vuosien aikana tietoa löytänyt ja mitä kaikkea on tullut vastaan =) 

Oikein ihanaa uutta vuotta 2016, tänään vielä tulossa tänne esittely tekstejä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti