sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Ruudun Takaa

Tammikuu on vaihtumassa Helmikuun puolelle ja kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia. Pääblogin puolella ollaan tammikuun ajan seikkailtu talvisissa tunnelmissa ja kovimpien pakkasien aikaan lapsia viedessä/hakiessa kerhoon seikkaili sylvanit mukana ulkona. Näitä ulkokuvauksia on ihana tehdä vaikkakin sormet meinasi jäätyä välillä. Onneksi sisällä jo ehti suunnitella tarinaa, niin ei kuvien ottamisessa tullut sitten tenkkapoota.


Helmikuussa tulee myös vuosi siitä kun aloitin blogin kirjoittamisen. Enemmän olisin kuluneen vuoden aikana tännekin kirjoittaa tietoiskuja sylvaneista. Ehkä sitä tänä vuonna olisi myös enemmän aikaa tähän puoleen panostaa. Paljon on ajatusta, kuviakin löytyy kamerasta mutta aika tuntuu olevan aina kortilla. Kuitenkin yllättävän paljon kuluu aikaa kun etsii tietoa ja koettaa saada selkeästi kirjoitettua kaikesta =)

Tänä vuonna on tulossa enemmänkin kesäkuvia. Jo viime kesänä piti lähteä kuvaamaan rantakuvia ja karavaanareiden retkiä Suomessa, mutta ei vain tarpeeksi vielä ollut ajatusta ja niitä tarvikkeita miten halusin kuvauksia toteuttaa. Nyt ne on valmiina odottamassa tätä kesää =)

Mutta nautitaan nyt näistä lumisista tunnelmista, ainakin vielä hetki blogin puolella vaikka ulkona täällä ainakin on lumet jo kovaa vauhtia sulamassa pois tämän viikon lämpötilan laskun ja vesisateiden johdosta.

Aurinkoista alkavaa Helmikuuta teille kaikille lukijoille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti