keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Sylvanian families "new arrival"-sarja

Suomessa on aikoinaan ilmestynyt tälläisiä sylvanian families sarjan vauvasettejä myyntiin. Näitä on saanut ostettua mm. anttilasta ja citymarketista. Meiltäkin löytyy muutama tälläinen vauva, viimeisimmän tälläisen oston olen tehnyt vuosi sitten.




Elikkäs 6 erilaista settiä, karhuvauva, kissavauva, koiravauva, pupuvauva, hiirivauva ja lammasvauva. Näille hahmoille ei ole virallisia myyntinimiä. Valmistaja Flair. Vauvat ovat yksivärisiä, asut ovat kaikilla samanlaiset mutta erivärisinä. Nämä vauvat ovat istuma-asennossa, vain päät kääntyvät. Kädet eikä jalat liiku yhtään.


 Tässä vielä kissavauva muiden sylvisvauvojen kanssa. Muilla sylvisvauvoilla on koristeellisemmat asut. Myöskään näillä muilla sylvis vauvoilla ei liiku kuin päät.


 Briteissä on ilmestynyt vuonna 2013 NEW ARRIVAL sarja joissa on 4 näiden vauvojen perhettä.


Itse kun olen tälläinen että tykkään etsiä koko perheen, niin tutustuin näihin kun etsin yksittäin myynnissä oleville vauvoilla perheitä. Briteissä näillä perheillä oli aina mukana joku esine, kuten sänky, syöttötuoli, hiekkalelut tai rattaat ja nämä perheenjäsenet ovat saaneet omat nimensä.

Lisäksi aliexpressissä jos seikkailee saattaa törmätä näiden myytäviin setteihin jossa on äiti, isä ja koululainen myynnissä. Perheeseen siis kuuluu 3 jäsentä. Tässä esimerkki kuvat koiraperheestä ja hiiriperheestä. Näilläkään ei ole mitään virallista nimeä. Nämä on myyty pakattuna yksinkertaisempaan paketiin ja halvempaan hintaan ja näitä löytyy myynnistä nuo kaikki 6 perhettä. ( tosin tällä hetkellä hinta on korkealla)



Mutta jos siis haluaa kasvattaa omia perhekokoelmia, niin tästä saa oivasti lisää perheitä yhdistämällä vauvat ja vanhemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti