torstai 23. huhtikuuta 2015

Goat-vuohi perhe, uudempi versio

SYLVIANKADULLA:

Isä Pirkka Valkopelto on sylviankadun posteljooni. Posteljooneja sylviankadulla on kaksi ja postilla vielä työskentelee postimestari. Äiti on Soila ja lapset Jenni ja Marika.
Isällä on setissä mukana postilaukku( ei muuta rekvisiittaa), isä on siis oikeastikin sylvanian sarjassa postimies. Briteissä on postin väreissä sininen ja punainen, Suomessa taas keltainen. Katsotaan tuleeko sylviankadulle missään vaiheessa postille uudistusta kuten itella vaihtoi nimensä takaisin postiksi. Postitoimisto on itselle Sylviankadulla tärkeä paikka, itse kun olen aikoinaan työskennellyt postilla jakajana. Katsotaan nyt mitä tarinoita sinne tulee. Tässä vielä kuva Sylviankadun postitoimistosta jossa Pirkkaakin odottaa työuniformu ja polkupyörä. Siellä hänellä on työkavereinaan Pete ja kuvassa näkyvä Samukin.



(Brightfield goat family, father Billy Brightfield and mother Nancy Brightfield, children girl Mandy Brightfield and baby girl Jenny.)

HINTA/OSTOPAIKKOJA: 

Tämä setti on vuoden 2015 uutuksia Briteissä. Sylvanianstorekeepers.com myy tätä settiä hintaan 16,99 puntaa+postikulut. Myös ebayn kautta löytää tämän perheen. Suomessa tätä perhettä ei ole vielä myynnissä.
Isällä on setissä mukana postilaukku( ei muuta rekvisiittaa), isä on siis oikeastikin sylvanian sarjassa postimies.


Ja tässä vielä vertailuna uusi ja vanha vuohiperhe. Vanhemman vuohiperheen valmistajana oli Flair, uudemman epoch. Erona huomaa tuon että flair versioilla on avonaiset kädet, epoch versioilla suljetut kädet. Näin tulee myös käymään muillekin perheille kun flair lopetti sylvanian families tuotannon ja nykyään epoch toimii valmistajana että seteissä perheillä tulee olemaan umpinaiset kädet. (tämä mahdollisille keräilijöille tiedoksi)









3 kommenttia:

  1. Nuo umpinaiset kädet on kyllä tyhmät. :( Kuviinkin on vaikeampi saada mitään rekvisiittaa.

    VastaaPoista
  2. Nuo umpinaiset kädet on kyllä tyhmät. :( Kuviinkin on vaikeampi saada mitään rekvisiittaa.

    VastaaPoista
  3. Minusta on typerää, että Epoch on alkanut valmistaa niitä uusia Sylvanian Families-perheitä, joilla on leveämmät jalat, suuremmat silmät ja pää sekä kaiken kukkuraksi, UMPINAISET KÄDET! Se Sylvanian Families-hahmoissa onkin aina ollut ideana,että niillä on suljetut kädet, jotta niihin voi kiinnittää esineitä ja tavaroita! Vain Flair valmistaa niitä, ja niiden valmistamista ollaan lopettamassa! Ihan tyhmää! Pidin enemmän Flairin kuin Epochin tuotteista! No ovat jotkut Epochin tuotteista ihan kivoja, mutta silti Flairin oli parempi! Flairin ja Epochin figuurit eivät sovi mielestäni yhteen ( etteikö niitä saattaisi yhdistellä ). Mihin Sylvanian Families-harrastukseni ajautuukaan niillä älyttömillä Epochin hahmoilla ja perheillä ( sekä myös joillain muilla Epochin tuotteilla ) ?

    VastaaPoista