tiistai 28. huhtikuuta 2015

VINKKI: yksittäisiä hahmoja myynnissä Briteissä

Tässäpä tälläinen pieni vinkki jos kaipailee sylvanian families sarjasta yksittäisiä hahmoja.

www.sylvanianstorekeepers.com myy briteissä yksittäisiä eläimiä, tällä hetkellä on tarjolla pupuja, chihuahua koiria, kissoja.. Hinta on noin 4.45-4.95 puntaa riippuen onko lapsi vai aikuinen kyseessä.
Valikoima löytyy täältä: http://www.sylvanianstorekeepers.com/individual-figures

Itse tilasin tälläiset, aikoinaan olen tilannut osan meidän yksittäisistä eläimistä Japanista mutta oli nyt kiva saada muutama lisää täydentämään perheitä.

Ja monet ovat varmasti huomanneet että ebay.co.uk sivuilla on myynnissä useampiakin lotteja erilaisia sylvanian families eläimiä.Nämä eläimet ovat useimmiten vaatteettomia. Setissä on niin aikuisia kuin lapsia. Nämä eläimet ovat ihan siistikuntoisia mutta saattaa olla valmistuksessa ilmenneitä vikoja joten eivät ole päätyneet pakattavaksi asti. Eläimiltä saattaa puuttua häntä, jalkaterät saattaa olla eripituiset yms.. Nämä siis saapuvat Kiinasta ja useimmiten ilmaisilla postikuluilla( toimitus aika saattaa olla jopa kuukauden).

Leikeissä tälläisiä pieniä vikoja ei huomaa mutta keräilijän saattaa pettyä ostoihinsa jos on koelmiin tms. hankkimassa. Itse en ole vielä saanut meille hankittua lottia, joskin se on tulossa lasten leikkeihin. Olen pidemmän aikaan haaveillut että ompelisin itse muutamat vaatteet joten näille voin sitten tuunailla vaatetuksen. Sylvanian families eläinten nukkapinta ajan myötä kovassa käytössä kuluu(ainakin helpommin lasten käsittelyssä) joten siksi on ihan kiva että on lapsilla niitä ylimääräisiäkin hahmoja. Perhesetti kuitenkin Suomessa maksaa halvimmillaan 20e/perhe. Meillä kuitenkin sylvanian families eläimet ovat leikeissä tällä hetkellä päivittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti