perjantai 3. huhtikuuta 2015

Sylviankatu- Asukkaat

Heippa,

täältä löydät paremmin tietoa Sylviankadulla seikkailevista Sylvanian families eläimistä ja taloista. Täältä löydät myös kuvia eläimistä nimineen, sillä sylviankadulla asuvat eläimet on nimetty uusiksi tarinassa.

Pääblogi sylviankatu.blogspot.fi kertoo valokuvaaja Sepi Hiireiläisen saapumisesta Sylviankadulle. Hän on tullut valokuvaamaan Sylviankatua ystävänsä pormestari Reino Suklaapupun pyynnöstä. Sylviankylä täyttää siis 50 vuotta ja Sepi on kuvaamassa kylää siitä tehtävään juhlakirjaan. Hän tutustuu kylään ja kyläläisiin ja kohtaa uusia seikkailuita =) Blogi on kirjoitettu tarina muotoon joten täältä löytyy sitten kaikkea muuta alkuperäistä informaatiota kaikesta.
Toivon että viihdyt kuvien parissa ja toivon että käyt myös tutustumassa Sepin seikkailuihin. =)


Ja tässäpä ihan ensimmäisenä koko pääblogin päähenkilö, ihanaakin ihana Sepi Hiireläinen.

SYLVIANKADULLA:
Valokuvaaja Sepi Hiireläinen. Sepi Hiireläinen on jo vanhempi herrasmies, hän on muutaman vuoden päästä jäämässä eläkkeelle. Hän on ollut kiireinen mies elämässään ja valokuvannut paljon ympäri maailmaa. Hänellä ei ole muuta perhettä. 
( Wedding photographer set, Cecil Mace. Item no 4777)

Sepi asustelee kaupungissa mutta päästyään kylään hän tutustuu Herra Karjulaan ja muuttaa vuokralle Karjulan torppaan. Tässä kuva Sepin kodista:

Kalusteet on sekalaisista seteistä mutta talo itsessään on kannettava ja kokoonlaitettava.
( talo/house Carry Cottage, Item no 4428)

HINTA/OSTOPAIKKOJA:
Kannettavia pikkutaloja löytyy Suomesta mm. Prismasta hintaan 19,90euroa. Talon saa lukittua niin ettei kalusteet tipu talon sisältä jos haluaa taloa kuljettaa kalusteineen. Häävalokuvaajaa en ole nähnyt missään Suomessa myynnissä mutta esim. amatzon.co.uk myy aika usein häävalokuvaaja settiä alennuksella.


Joten ei tässä muuta kuin tutustumaan tarinaan sylviankatu.blogspot.fi ja tästä blogista sitten löytyy kaikkea muuta kivaa tietoa ja kuvia sylvanian families sarjasta. =)

TERVETULOA MUKAAN!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti