perjantai 17. huhtikuuta 2015

Persialaiskissa perhe

Sylviankadulla:

Tämä perhe on siellä vielä nimettömänä. Tämä perhe tulee kuitenkin tässä lähiaikoina liittymään sylviankadun asukkaiden joukkoon mukaan mutta ei vielä siitä enempää =)

( Persis Persian Cat family, Father Septimus Persis, mother Salome Persis and children girl Sadie and brother Nolly. )


HINTA/OSTOPAIKKOJA: 

Tämä perhe ei mitenkään ole missään vaiheessa ollut suosikkina koska ovat valkoisia. Turkki likaantuu tosi herkästi ja siinä näkyy aivan pieninkin pöly/lika. Tämä perhe on kuitenkin ihanan pörröinen päästään(muu vartalo on ihan tavallinen kissavartalo) ja meille hankittu käytettynä(todella hyväkuntoisena). Ostin setin eläimiä ja kalusteita ja tämä perhe oli yksi syy miksi sen ostin.
Tämä kissa perhe tulee myös uudelleen julkaisuun, samoin kuin siiliperhe. Japanissa näitä jo onkin myynnissä ja koska tulin sieltä ne myös meille ostaneeksi, niin pitihän tämä vanhempikin persialaiskissa perhe ostaa.

Tässä siis Japanin uutuuksia ja näitä löytyy esim. ebaysta. Uusi ja vanha persilaiskissa perhe eroavat hieman toisistaan. Tässä kuva esimerkki esimerkiksi persialaiskissa äideistä:



Vanhemmalla kissaäidillä on avonaisemmat kädet ja pörröisempi pää. Uudemmalla kissaäidillä taas on korvat taaempana ja on kasvoistaan pulleampi ja aivan vitivalkoinen. Sitä en osaa sanoa olisiko vanhempikin kissaäiti valkoisempi jos olisi ihan uusi? Mutta kyllä nämä ovat suloisia kuitenkin =)

Persialaiskissat toivottavat hyviä öitä ja mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti