lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kangaroo perhe

Sylviankadulla: 

Tämä kultakenguru perhe matkustelee paljon. Isä Risto Kultakenguru työskentelee St John's koulun opettajana ja äiti on vielä toistaiseksi hoitanut kotona perheen pienintä tyttöä Janikaa. Isommat tytöt Johanna ja Josefiina ovat koululaisia. Ja niinkuin näkyy, normaalin kahden lapsen sijaan tässä perheessä onkin kolme tyttöä. Toinen koululais tytöistä on sylvanian families games sarjan setistä otettu tarinaan mukaan.

( Kangaroo family  Father Bruce Springer, mother Shelia Springer and children Joanna and Joey Springer. And one older sister is from "sylvanian games winners set" and girls name is Jocelyn Springer.) 


HINTA/OSTOPAIKKOJA:

Kenguruperhettä löytyy Suomesta mm. br-leluista ja toysruksesta. Siellä hinta on 25 euroa. Br-leluissa ja Toysruksessa on myös välillä hyviä tarjouksia joten kannattaa säännöllisesti katsoa sivuja. Samoin heillä on useammman kerran vuodessa tarjouksena kaikki lelut -25% hinnoista. Tälläinen alennuskampanja oli juuri ennen pääsiäistä olevana viikonloppuna.
Sylvanian families games settejä ei ole saapunut lainkaan suomeen myyntiin. Lattialla istuva koululaistyttö on siis otettu tarinaan tälläisestä setistä ja hieman on vaatetus vaihtunut sopivampaan.


Kultakenguruperhe toivottaa sinut tervetulleeksi lukemaan heidän seikkailujaan pääblogiin sylviankatu.blogspot.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti