sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Suklaapupu perhe

Sylviankadulla:

Tässä on Sylviankadun pormestari vaimonsa kanssa. Tää oli siis aivan pakko hankkia kun tämän setin näin. Heti tuli mieleen pormestari. Setti on ilmestynyt helmikuussa 2015 Briteissä josta sen myös olen hankkinut.
Reino ja Elsa Suklaapupu herkuttelemassa jäätelöä.

( Chocolate rabbit grandma and grandpa -2015 edition, Patricia and Rhys Chocolate) 

HINTA/OSTOPAIKKOJA:

Sylvanian families sarjassa suklaapupu perhe taitaa olla yksi suosituimmista perheistä. En tarkoita tätä suklaapupu perheen isovanhempia vaan koko perhettä. Tää tuntui aluksi niin yleiseltä perheeltä että myin osan erilaisissa seteissä seikkailevat suklaapuput kirpparilla pois. Nyt sitten kuitenkin nämä puput ovat valloittaneet sydämen, varsinkin nämä. Jos joku miettii suklaapupu isovanhempien uutta ilmettä, niin tämä johtuu siitä että tänä vuonna on tullut uutuutena meriseikkailu sarjaa ja isoisä on veneen kapteeni. Isoäidillä on aivan ihanat värit niin laseissa kuin mekossaan. Tämä on juuri täydellinen pari pormestaripariksi.
Tämä löytyy mm. ebaysta ja sylvanianstorekeepers.com sivuilta hintaan 13,99 puntaa. 

Suomessa en ole vielä nähnyt tätä settiä, mutta perus isovanhemmat setin olen nähnyt useammassakin kaupassa myynnissä. Siitä setistä lisää sitten toisessa postauksessa. Tälläisiä settejä saisi olla enemmän, aivan hurmaavat nuo isoisän viikset eikä moisia ole kellään toisella sylvanian families eläimellä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti