lauantai 9. toukokuuta 2015

Chocolate rabbit family

SYLVIANKADULLA:

Jukka Suklaapupu ja hänen vaimonsa Helena. Heillä on 5 lasta. Isommat koululaiset Tino, Tuulia ja Taika. Konttaileva Taneli joka aina ehtii joka paikkaan ja vielä ihan pieni Terhikki vauva.


(Chocolate Rabbit Family, father Frasier Chocolate and mother Teri Chocolate. Sister Freya Chocolate and brother Coco Chocolate and twins Kabe and Breeze Chocolate. One extra girl in pictures is Frey Chocolate from jp sylvanian familje MI-77 dress shop set.)  Photographer: Suvitus.



HINTA/OSTOPAIKKOJA:



Suklaapupu perhettä saa varmasti lähes joka kaupasta joka myy sylvanian families tuotteita. Tämä on yksi suosituimmista perheistä ja perheen jäseniä myydään myös yksittäisinä eläiminä esim. jonkun huonekalun setin mukana. Sylviankadulle tuli toinen tyttö suklaapupu perheeseen juurikin dress shop setistä missä hän oli yksittäisenä figuurina.

Prisma ja Citymarket myyvät tätä perhettä- äiti, isä, tyttö ja poika- hintaan 19,90euroa.
Vauvakaksoset tulivat yhdessä myynnissä vaunujen kera. Näitä myyntiin esim. netanttilassa tarjouksessa 12,95euroa. Tällä hetkellä en tiedä olisiko enää tarjouksessa.

Tosiaan äitienpäivä blogi teksti 10.5.2015  "äitienpäivä retki" sylviankatu.blogspot.fi sivulla on suvituksen kuvaama ( kuten ohessa oleva pupu kuva) ja minä kirjoitin tarinan. Oli hauska keksiä tarina kuvista ja ihan hyvin sain kuvat liitettyä tarinaan. Oli ihana tutustuttaa myös Suvitus omaan harrastukseeni. Kiitos vielä Suvitus kuvaamisesta =) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti