perjantai 8. toukokuuta 2015

Slydale Honey Fox Family

SYLVIANKADULLA:

Tässä ihana perhe Hunajakettunen. Äiti Velma, isä Simo, kouluikäiset Ben ja Sara sekä pienemmät lapset tyttö Linda ja poika Kim.

( Slydale Honey Fox Family: Father Slick Slydale, Mother Velvette Slydale, brother Buster, sister Scarlett, baby girl Lindy and baby boy Skitter Slydale.)  Valmistaja Flair.


HINTA/OSTOPAIKKOJA:

Tämä perhe vauvoineen oli meillä useamman vuoden kaapissa avaamatta. Aluksi ajattelin että laitan perheen eteenpäin myyntiin mutta unohdin nämä kaapin perälle. Viime kesänä kun meillä lapset enemmän alkoivat leikkiä sylvaneilla avasimme tämänkin perheen leikkeihin mukaan. Meillä oleva perhe on Flair: in valmistama, nyt on tulossa Epochilta uusinta painos tästä perheestä littana käsillä ja vaatetuksen väri on vähän muuttunut.
Tämä siis on ostettu vuonna 2012 toysruksesta alennuksesta joten en ole varma löytyykö tätä enää mistään Suomesta. Sylvanian families sarjassa on myös toinen kettu perhe mutta perhe on myynnissä yksittäisinä setteinä. Ostamalla kaikki setit, saa perheen kasaan jos haluaa.
Tässä kuva siis toisesta sylvanian families kettusarjasta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti