perjantai 8. toukokuuta 2015

Koiria, kissoja ja pupuja =)

Ihanaakin ihanampi sylvanian families sarjassa voi kerätä ihania eläinperheitä .Perheisiin kuuluu isä,äiti,tyttö ja poika. (Viimeisen vuoden aikana on tullut perheissäkin muutoksia, setissä saattaa olla äiti, isä, tyttö ja vauva tai äiti, isä ja kaksi tyttöä) Lisäksi on saatavilla kaksoset tai yksittäinen vauva tai isovanhemmat. Lisäksi sarjassa on yksittäisiä settejä joita ostamalla voi kerätä kokonaisen perheen itselleen.
Sylvanian Families aikuiset eläimet ovat noin 8,5 cm korkeita, lapset noin 7 cm ja vauvat ja kaksoset noin 4,5 cm korkeita. Hahmoja peittää pehmeä nukka ja niiden vaatteita voi pukea ja riisua.
 Sylvaneille on saatavilla taloja, kauppoja, huonekaluja, vaatteita ja vaikka mitä. Suomessa valikoimaa löytyy jonkin verran mutta sitten laajempi valikoima löytyy esim. Briteistä verkkokaupoista tai Ebayn kautta.

Joskus on ihan hauska vaan kuvata mitä löytyy niin tässä sitten vaan koiria, kissoja ja pupuja. Kaikki on erilaisia ja tässä siis kuvassa vain muutama esimerkki =)


Mun suosikki on tuo harmaa täpläinen koira, on vaan niin ihana =) Koiriakin löytyy sarjasta lisää.


Tässä siis vain muutama kissa äiti, näitä kissoja on vielä näiden lisäksi ainakin 5 erilaista.


Pupuissa ei paljon ole eroja muuta kuin värissä, korvissa( osalla pupuista on taittokorva) ja käsissä. Tässäkin siis vain muutama erilainen.. Pupujahan on vielä ruskeina, harmaina, harmaatäpläisinä, vaaleanpunertavina yms. Mahtaakohan puput olla sarjassa perhe mitä on valmistettu eniten?

Tässä vielä kuvia noista värityseroista:




Kerrohan mitä sinä haluaisit tietää sylvanian families sarjasta? =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti