perjantai 8. toukokuuta 2015

Renard fox family

SYLVIANKADULLA:

Sylviankadun St John's koulun talkkari Timo"timppa" Kettula ja hänen tyttärensä Suvi Kettula. Suvi kannustaa kouluaan pärjäämään urheilukisoissa.( Sylvanian families sarjassa on useampia kouluja ja Berry Grove on yksi niistä.)

Renard fox family, father Eric Renard( from Dinner lady and lollipop man set) and Mikaela Renard( from school sports day cheerleaders set).


HINTA/OSTOPAIKKOJA:

Tähän perheeseen kuuluu vielä erikseen myytävänäoleva äiti Roxy ja poika Baden setissä Bikes & Picnic Set. Sitä settiä on myyty Suomessa useammassakin paikassa pari vuotta sitten. (tässä siitä kuva vielä)


Isä ja tytär hahmoja en ole nähnyt Suomessa myynnissä. Isä kettu löytyy setistä Dinner Lady and Lollipop Man. Tytär kettu taas on tullut meille Brittien Sylvanian families fan clubin jäsenlahjana school sports day cheerleaders-setissä. Briteissä on siis oma sylvanian families fan club johon liittyminen maksaa 15 puntaa vuodessa ja sisältää lahjana sellainen setin mitä ei muuten saisi myynnistä ja lehden joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Tänä vuonna 2015 lehden valmistaja vaihtui. Laitan toiseen blogi tekstiin tästäkin erikseen millainen lehti on ollut ennen ja millainen se on nyt.

Meillä on ollut myös äiti ja poika kettu, mutta pyörien mentyä rikki myimme muutamat eläimet kirppiksellä,niin nämä lähtivät sille tielle. Saas nähdä löytääkö näitä enää mistään jos jossain vaiheessa vaikka isä ja tytär tutustuisivat heihin sylviankadulla.

Tässä vielä seteistä kuvat mistä löytää isän ja tyttären:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti