keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tuxedo cat family

Tässä yksi ihanimmista Kissa perheistä. Tälläisiä sekoitus värejä saisi olla enemmän.
Tämä on sylvanian families sarjan perheistä perhe joihin ensimmäisenä ihastuin aloittaessani sarjan keräilyä vuonna 2012. Tämä perhe tuli silloin hankittua Japanista koska se oli vain pakko saada meille.
Ebaysta piti vielä hankkia calico critters sarjan tuxedo kolmoset perheeseen. Meillä tosin esikoinen sai perheen leikittäväkseen ja se on myös hänen lempiperheensä. Sillä on leikitty viimeisen kolmen vuoden ajan ja kissa perheen tytöiltä on alkanut korvien mustat läikät kulumaan pois. Samoin vauvakolmosista musta-valkoisista kissoista on korville tapahtunut samaa.
Niinpä sitten tänä vuonna 2015 kun tämä perhe vihdoin saapui Britteihin myyntiin, oli se pakko ostaa uutena itsellekin. Perhe maksoi uutena ebayn kautta 25euroa posteineen.

Joten tässä tämä perhe =)
( Marlowe Tuxedo cat family, Father Mason Marlowe, mother Natalie Marlowe and sisters Lily and Rose.)

( Calico Critters tuxedo triplets Peppermint, Angelica and Midnight) Nämä kolmoset löytyvät myös meiltä.


SYLVIANKADULLA:
Tästä perheestä isä kissa on käynyt katsomassa kartanoa josko he ostaisivat sen ja muuttaisivat kaupungista Sylviankadulle. Jähtäväksi nää tapahtuuko niin. Vielä ei selvinnyt perheen nimeä.

HINTA/OSTOPAIKKOJA:
Tämä perhe on tosiaan nyt ilmestynyt Briteissä myyntiin ja sitä saa Suomeen hankittua kohtuu hintaan. Halvimmillaan noin 25e posteineen.


Japanissa ilmestyi silloin aikoinaan myös tästä tuxedo perheestä toinen versio. Sitä olen myös etsinyt ja etsinyt. Ihastellut ja ihastellut mutta milloinkaan en ole löytänyt niin että olisin saanut Suomeen tilattua järkevään hintaan. Mutta vihdoin tänä vuonna löysin verkkokaupan Japanista jossa tätä vielä myytiin ihan uutena ja sain isännän suosiollisella avustuksella sen meille ostettua. Voisi oikeastaan sanoa että kun vihdoin tämä perhe saapui  meille, toteutui kolmen vuoden haave. Niin pitkään tätä olen ihastellut. Tällä perheellä ei ole virallista nimeä. Näillä kissoilla on tälläiset hienot juhlavaatteet tosin kuin muilla sylvanian perheillä. Vaihtelua tämäkin ja siksi varmasti kissaperheestä tuli esikoisen suosikki kun hän itsekin haluaa aina olla hienosti pukeutunut prinsessa.
Mutta on kyllä niin ihana =)



Tässä vielä molemmat perheet yhdessä: (CC kolmoset jäi kuvasta pois kun olivat esikoisella leikeissä mukana)

Japanissa ilmestyi tänä vuonna uutuutena SF Sea treasure hunt set jossa on yksi kissa tytöistä. Arvatkaapas muuttaako meille tälläinen?? Ainakin keräilykokoelmaan jos ei blogiin asti pääse.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti