keskiviikko 13. toukokuuta 2015

RUUDUN TAKAA

RUUDUN TAKAA:

Olet ehkä miettinyt kuka tälläistä blogia pitää, miksi ja mitä kaikkea blogissa tapahtuu. Nyt on vastausten aika sillä on ruudun takaa hetki.

Blogi on ollut mielessä jo pidemmän aikaa, enemmän oli suunnitelmissa heittäytyä nukkekoti maailmaan. Piti ostaa nukkekoti ja kertoa sen sisustamisesta ja sinne muuttavasta perheestä. Perhe löytyikin ja olin jo viittä vailla valmis tilaamaan ison nukkekodin MUTTA
sitten vaan tuntui että loppuu meiltä kotoa tila kesken jos hankin ison nukkekodin. Minulla oli kuitenkin jo kerättynä vuodesta 2012 sylvanian families sarjaa. Päätin että miksi en ala tehdä Sylvaneistani blogia ja kertoa tarinaa. Pari päivää asiaa mietittyä se tuntuikin ihan itsestään selvältä asialta. Mietein miten aloittaisin ja Sepi Hiireläinen, häävalokuvaaja setin valokuvaaja muistui mieleeni. Päätin että hän saa alkaa esitellä Sylviankatua ja siitä se sitten lähtikin.
Pääblogi tosiaan löytyy osoitteesta sylviankatu.blogspot.fi ja siellä blogi on kirjoitettu tarina muotoon joka elää,kasvaa ja tutustuu uusiin ihmisiin,taloihin ja rakennuksiin sylviankadulla. Alkuunsa olen esitellyt sarjan taloja ja kauppoja mutta pikku hiljaa on tarkoitus alkaa itse tehdä kaikkea kivaa sylviankadulle. Pääblogi on tarinamuodossa ja pikku hiljaa myös opettelen parempaa valokuvaustekniikkaa.

Sitten pohdiskelin että miten saisin kerrottua ja esiteltyä näitä ihania sylvanian families perheitä ja päätin tehdä tälläisen "sivu blogin" (sylviankatuasukkaat.blogspot.fi ) tähän rinnalle johon voin kirjoittaa ihan yleisesti ottaen kokoelmastani. Voi kai jo sanoa kokoelmasta kun kaikkea löytyy =)
Koetan esitellä miten perhe esiintyy sylviankadulla ja mikä on perheen oikea nimi ja mistä perheitä löytää ostettavaksi ja kenties millä hinnalla...

JA KUKAS SITTEN MINÄ OLEN? 

Olen kolmen lapsen äiti ja tällä hetkellä vielä kotona lasten kanssa. Blogin kirjoittaminen on rentouttavaa, ajatusten nollausta kaiken arjen keskellä. Samalla kun kirjoitan blogia ja esittelen kaikkea, käyn läpi mitä kaikkea sitä onkaan tullut hankittua ja haaveilen siitä isosta kirjahyllystä johon voin kaikki talot sijoittaa. Varmasti kokoelmasta on yli puolet hankittu ulkomailta eri verkkokaupoista alennushintaan. Sitä etsimällä löytää ja vuosien aikan on oppinut vertailemaan hintoja.
Tervetuloa siis seuraani lukemaan ja tutustumaan sylvanian families sarjaan. 

RUUDUN TAKAA teksti osioista löydät todellakin "ruudun takaa" tekstejä itsestäni ja harrastuksestani.

VINKKI teksti osiosta löytyy vinkkejä ostamisten suhteen tai edullisia tarjous ostopaikkoja ym.ym.

Muutoin sitten esittelen perheitä ja rakennuksia. Ja kerrottakoon tähän loppuun vielä että itselläni ei ole koskaan ollut lapsena näitä sylvanian families eläimiä. Olen niitä aikoinaan ihastellut ja päätin että jos itselleni joskus tulee lapsia ,ostan näitä heille. Ja niin myös kävi, meillä lapset saa kokoelmalla leikkiä ja heillä on lisäksi ihan omia suosikki juttuja leikeissä joihin ei äiti sitten koske. Tämä on äidin ja lasten yhteistä leikkiä =) 

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti